Chicken fillets with a pear & cheese stuffing
Fresh sage, nuts, cheese and dried pears make an incredible combination and a mouthwatering stuffing for chicken fillets.
Hoender-en-wortelkerrie
Die wortels maak die gereg lekker kleurvol en is genoeg stysel vir die ete, so dit kan net so voorgesit word. As julle verkies, geniet dit saam met klein porsies bruinrys of bruin basmatirys.
Geroosterde wortelsop
Hierdie Geroosterde wortelsop is ’n maklike en vinnige sop met baie geur vir ’n lekker winters-ete. Die natuurlike soet smaak van wortels is ideaal saam met die ander groente.
Aromatic citrus chicken
A flavourful chicken dish, so easy to prepare, and this cooking method keeps the chicken juicy. The combination of tomato paste, citrus, spices and tangy apricots is so good.
Kekerertjies in ’n Marokkaanse sous
Met kekerertjies kan jy my in ’n wip vang! En as daar nog eiervrug ook by is, is ek nog meer opgewonde. Hierdie aromatiese tamatiesous met speserye is die perfekte basis vir beide dié bestanddele en dis ewe lekker om warm of teen kamertemperatuur te eet.
Pangebraaide groente met eier
Soteer groente soos sampioene, boontjies, murgpampoentjies en ertjies is blitsvinnig in ’n pan en geur dit met korrelmosterd en kruisement vir ’n spesiale ete. Die eier maak dit lekker vullend en dis ’n ete wat perfek is vir enige tyd van die dag.
Geroosterde aartappeltjies met kaas & kruie
Smullekkerrrrr! Dis ’n goeie beskrywing vir dié brosgeroosterde aartappeltjies. Aartappels, in een of ander vorm, is altyd gewild en perfek met braaivleis. Probeer beslis dié nuwe manier om ’n ou bekende in ’n japtrap voor te sit. Voor die kole mooi gereed is, is die aartappels klaar.
Slaai met bone & kruie
’n Kleurvolle kombinasie van slaaibestanddele met botterbone as die proteïen. Die geure van die tuisgemaakte slaaisous is heerlik met die bone. Moenie in die versoeking kom om die slaai saam met brood te eet nie, want dis vullend genoeg soos dit is. Enige oorskiet-slaai is perfek vir ’n kosblik.
Broccoli-slaai met gekaramelliseerde uie & bloukaas
Vir mense wat nie oor ’n tipiese groenslaai opgewonde raak nie, is hierdie kleurvolle slaai die antwoord. Die effens ongewone kombinasie van bestanddele is ’n geurige verrassing en almal wil altyd ’n tweede keer skep.
Greek mince & brinjal bake
I love Greek food and that is why I adapted my basic mince mixture to create this heavenly dish. It uses lots of origanum, mint and brinjal, three of my favourite ingredients!