Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Hoender-en-wortelkerrie

Hoender-en-wortelkerrie

Die wortels maak die gereg lekker kleurvol en is genoeg stysel vir die ete, so dit kan net so voorgesit word. As julle verkies, geniet dit saam met klein porsies bruinrys of bruin basmatirys.

read more
Geroosterde wortelsop

Geroosterde wortelsop

Hierdie Geroosterde wortelsop is ’n maklike en vinnige sop met baie geur vir ’n lekker winters-ete. Die natuurlike soet smaak van wortels is ideaal saam met die ander groente.

read more
Aromatic citrus chicken

Aromatic citrus chicken

A flavourful chicken dish, so easy to prepare, and this cooking method keeps the chicken juicy. The combination of tomato paste, citrus, spices and tangy apricots is so good.

read more
Kekerertjies in ’n Marokkaanse sous

Kekerertjies in ’n Marokkaanse sous

Met kekerertjies kan jy my in ’n wip vang! En as daar nog eiervrug ook by is, is ek nog meer opgewonde. Hierdie aromatiese tamatiesous met speserye is die perfekte basis vir beide dié bestanddele en dis ewe lekker om warm of teen kamertemperatuur te eet.

read more
Slaai met bone & kruie

Slaai met bone & kruie

’n Kleurvolle kombinasie van slaaibestanddele met botterbone as die proteïen. Die geure van die tuisgemaakte slaaisous is heerlik met die bone. Moenie in die versoeking kom om die slaai saam met brood te eet nie, want dis vullend genoeg soos dit is. Enige oorskiet-slaai is perfek vir ’n kosblik.

read more
Greek mince & brinjal bake

Greek mince & brinjal bake

I love Greek food and that is why I adapted my basic mince mixture to create this heavenly dish. It uses lots of origanum, mint and brinjal, three of my favourite ingredients!

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This