Potatoes with a sour cream & dill dressing
Potato salad is such a popular side dish. Try this delicate version as a flavourful alternative to the typical mayo version.
Braaibroodjies met gekaramelliseerde uie
Gekaramelliseerde uie verander ’n gewone braaibroodjie na ’n gourmet-braaibroodjie. As jy dit een keer daarop geëet het, is gewone uie vir altyd van die baan.
Roasted carrots & sweet potatoes
An easy delicious, side dish. In this recipe, the naturally sweet taste of carrots and sweet potatoes is even better when these vegetables are roasted in the oven. Serve this simple but very flavourful side dish with braaied fish, pork or grilled chicken.
Nicoise salad
Niçoise is a typical French salad served as a meal and arranged on a platter, often with a mustard salad dressing. You can use your own combination of salad ingredients – there have been so many variations over the years so just create your own version.
Bierbrood met kaas & kruie
Dit is een van die maklikste maniere om warm brood op die tafel te hê. Jy kan die geurmiddels maklik varieer om by jou smaak en voorkeur te pas. Dis ’n heerlike bygereg met braaivleis.
Tuisgemaakte vars pasta
Min dinge kan by die smaak en delikate tekstuur van tuisgemaakte vars pasta kersvashou. Dis dalk ’n bietjie meer moeite, maar dit absoluut werd, want tuisgemaakte vars pasta is iets besonders. En dis nogal ’n prettige aktiwiteit vir die hele gesin of ’n groep vriende om sommer só saam te kook en te kuier.
Savoury rice with nuts
Savoury rice can turn a simple piece of chicken or fish into a special meal. Choose any rice you like, although basmati rice is my favourite in this dish, as the aromatic flavours, spices and nuts work very well together. Basmati rice cooks much quicker, than plain white rice.
Mieliepap met tamatiesmoor
Mieliepap met ’n tamatiesmoor en wors bly ’n wonderlike ete. Sit ’n paar sampioen-kebabs daarby en jy het ’n smullekker ete. En as jy ’n growwe mieliemeel gebruik, is die pap selfs nog lekkerder. Hoe hou julle van mieliepap? Fyn krummels, met groot klonte of ’n meer loperige tekstuur (slap-pap)?
Mieliepaptert met sampioene
Het jy ook met pap as ’n stysel vir etes grootgeword? Veral met braaivleis of wors en sous? Ek is dol daaroor, maar ander kan glad nie verstaan dat ’n mens hieroor opgewonde kan raak nie. Daar is ook verskillende maniere waarop liefhebbers daarvan hou – fyn krummels, loperig, in groot, sagte klonte of dan soos hier in ’n paptert-styl gebak.
Botterskorsie-&-kekerertjieslaai
In die feestyd is dit altyd lekker om ’n resep of twee te hê wat moeiteloos is om voor te berei en op verskillende maniere voorgesit kan word. Almal wil lekker eet, maar nie noodwendig ure in die kombuis moet spandeer nie. Dié geurige geroosterde botterskorsie met kekerertjies en bone is ’n ideale resep vir die vakansie.