Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Hasselback botterskorsie met geroomde feta

Hasselback botterskorsie met geroomde feta

Die natuurlike soet smaak van botterskorsie is perfek as bykos – iets waarvoor Suid-Afrikaners baie lief is. Hier is ’n effens ander aanslag, want die stukkies geroosterde suurlemoenskil is ’n heerlike verrassing. Hasselback-styl word oorspronklik met aartappels gedoen, deur hulle in dun skyfies, maar nie regdeur nie, te sny en dan so in ‘waaiers’ tot goudbruin en bros te rooster.

read more
Botterskorsiekoekies met saliebotter

Botterskorsiekoekies met saliebotter

Wie’s nie dol oor ’n stapeltjie warm pampoenkoekies nie? Maar het jy dit al met botterskorsie gemaak? Probeer gerus ook dié aromatiese botter met vars salie – jy gaan ’n nuwe geur-wêreld ontdek. Die kaneelstokkie waarmee die botterskorsie gekook word, gee dit ook ’n ekstra spesiale geur. En as die idee van die saliebotter jou glad nie opgewonde maak nie, is jy welkom om dit met die tradisionele kaneelsuiker voor te sit. Maar probeer gerus die botter, jy sal nie spyt wees nie. 

read more
Roasted cauliflower, sweet potato & chickpeas

Roasted cauliflower, sweet potato & chickpeas

Have you tasted the fabulous combination of roasted sweet potatoes, cauliflower and chickpeas before? Roasting veggies brings out the best in them. It’s also a quick and easy cooking methods, as the oven does most of the work. The cauliflower gets a lovely nutty taste, and the natural sweetness of onions and sweet potatoes is absolutely delicious when roasted. And you know I am the cumin queen so that’s why my favourite spice is used in this recipe and it pairs beautifully with the potatoes, cauliflower and chickpeas. The herby yoghurt sauce rounds this veggie main or side dish off perfectly!

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This