Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Oondgebakte vis in geurige tamatiesous

Oondgebakte vis in geurige tamatiesous

Vars vis is altyd my eerste keuse as dit by vis kom, maar as dit nie beskikbaar is nie, is daar wonderlike en maklike etes wat met gevriesde vis gemaak kan word. In dié resep word porsies vis in ’n tuisgemaakte tamatiesous in die oond gebak en daar is geen ander geurmiddels nodig nie – koningskos.

read more
Pangebraaide vis met drie groentes

Pangebraaide vis met drie groentes

Vis is ’n wonderlike vorm van proteïen – dis nie net gesond nie, maar ook maklik en vinnig om voor te berei. En tog is mense soms huiwerig om dit self gaar te maak. Geroosterde of gebraaide vis word dikwels in ’n degie voorberei, maar dan ook in diepvet gebraai. Hierdie resep gebruik dieselfde beginsel, om repies vis in ’n gegeurde meelmengsel te doop, maar dan word dit in net ’n dun lagie olie in ’n pan gebraai tot dit gaar, maar steeds sappig is. Die buitenste korsie is dus bros en geurig, maar daar is heelwat minder olie ter sprake. Om ’n vinnige gesinsete te kan voorsit, word die groente sommer in dieselfde pan gebraai.

read more
Maklikste viskoekies

Maklikste viskoekies

My gesin is dol oor viskoekies. As jy eers die weergawe geproe het, gaan jy dit beslis weer maak. Dis ‘n maklike resep, verg min moeite en is regtig gesond. Ek is dol oor die vars kruie en suurlemoen in die resep. Maak sommer van die begin ’n dubbele mengsel.

read more
Marokkaanse vis- & seekoskebabs

Marokkaanse vis- & seekoskebabs

Marokkaanse vis- & seekoskebabs Resep uit Kos is op die tafel Lewer 6 porsies 1 uur (plus 2-3 ure of oornag om te marineer) ’n Maklike, maar indrukwekkende resep om gaste mee te bederf. Dit is al jare lank een van my pa se gunsteling maniere om vars vis voor te...

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This