Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Hutspot met tuna en groente

Hutspot met tuna en groente

Tuna is so veelsydig en hierdie vinnige eenpotgereg is propvol wintergeure en perfek om sommer uit ’n bakkie te eet. Daar is genoeg stysel in die gereg, so sit dit net so voor vir ‘n vullende ete.

read more
One-pot chilli pilchards

One-pot chilli pilchards

Save on dishes and prepare this easy one-pot supper, full of winter flavours. Keep the pilchard bones in the mixture, they’re soft enough to eat, and add a boost of calcium.

read more
Sardyne-gebak

Sardyne-gebak

Hierdie aandete is ’n wenner – vinnig, vullend en so maklik om te maak. Selfs mense wat nie dol is oor geblikte vis nie, geniet die gereg. Geblikte sardyne is propvol voedingswaarde, want dit is ’n uitstekende bron van proteïene, gesonde olies en kalsium. Die groente in die gereg kan met enige bevrore groente soos ertjies, boontjies of mielies verder aangevul word.

read more
Twee idees met vis

Twee idees met vis

’n Geurige ete met vis, is ’n feesmaal. En dis nie moeilik om dit lekker voor te berei nie. Die beste raad is om dit so eenvoudig as moontlik te hou, beide in terme van ’n gaarmaakmetode en die geurmiddels.

read more
Pangebraaide vis met drie groentes

Pangebraaide vis met drie groentes

Vis is ’n wonderlike vorm van proteïen – dis nie net gesond nie, maar ook maklik en vinnig om voor te berei. En tog is mense soms huiwerig om dit self gaar te maak. Geroosterde of gebraaide vis word dikwels in ’n degie voorberei, maar dan ook in diepvet gebraai. Hierdie resep gebruik dieselfde beginsel, om repies vis in ’n gegeurde meelmengsel te doop, maar dan word dit in net ’n dun lagie olie in ’n pan gebraai tot dit gaar, maar steeds sappig is. Die buitenste korsie is dus bros en geurig, maar daar is heelwat minder olie ter sprake. Om ’n vinnige gesinsete te kan voorsit, word die groente sommer in dieselfde pan gebraai.

read more
Marokkaanse vis- & seekoskebabs

Marokkaanse vis- & seekoskebabs

Marokkaanse vis- & seekoskebabs Resep uit Kos is op die tafel Lewer 6 porsies 1 uur (plus 2-3 ure of oornag om te marineer) ’n Maklike, maar indrukwekkende resep om gaste mee te bederf. Dit is al jare lank een van my pa se gunsteling maniere om vars vis voor te...

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This