Steak-toebies
Maak dié geurige toebroodjies om gesellige saam te eet, of dit by ‘n piekniek of op jou eie stoep is. Laat elkeen kan hul eie broodjie met hul keuse van bestanddele ‘bou’.
Chicken fillets with a pear & cheese stuffing
Fresh sage, nuts, cheese and dried pears make an incredible combination and a mouthwatering stuffing for chicken fillets.
Tomato & chorizo tart
The pastry is so easy and super delicious, make a double batch and freeze half for later. This tart has the perfect balance between flavours with sweet cherry tomatoes and aromatic chorizo sausage. It is a sure winner! Enjoy it as a light meal or as a savoury tart at teatime.
Italiaanse geroosterde sampioene
Bruinsampioene het ’n heerlike geur en pas so goed by ’n verskeidenheid bestanddele. Vir die Italiaanse geroosterde sampioene is die kombinasie van tamaties, suurlemoen, olyfolie en kruie met twee kase so lekker. Selfs lekkerder as pizza!
Easy meatball recipe
Meatballs are super versatile. Whether it’s served with a sauce, pasta, mash, fresh salad ingredients or cooked veggies – meatballs are always a good idea!
Bobotie muffins
Remember that lunch boxes are not only for the kids and if you need something to keep everyone full throughout the day, these bobotie muffins are just the answer. Pack them with some lightly cooked green beans or broccoli and fresh fruit or salad ingredients… lunch is sorted, and anything but boring!
Klein vark-&-appelburgers
Sodra die vakansie aanbreek, is jou roetine hopelik ook bietjie rustiger. Dis ’n ideale tyd om die kinders in die kombuis te laat help. Hoe meer hulle daar betrokke is, hoe groter is die kans dat hulle opgewonde is om dit te eet waarmee hulle gehelp het. En moenie verbaas wees as hulle dan ook meer avontuurlustig is met nuwe geure en bestanddele nie. Hierdie varkburgers is so maklik om te maak en selfs ’n kleiner kind kan help om die maalvleismengsel in balletjies te rol. Die geurkombinasie van varkvleis, appel, kruie en speserye is heerlik.
Skemerkelkiehappies
Die feestyd is om die draai en met elke funksie of kuier met familie, vriende en kollegas is daar altyd iets te ete. Dit maak my moedeloos as borde eetgoed uit net nog ’n diepgebraaide happie of nog iets in ’n degie van een of ander aard is. Dan lyk die tamaties of komkommer wat dikwels eintlik die garnering is, sommer ekstra lekker. So as dit my beurt is om eetgoed te maak, kies ek eerste iets wat ook uit vars bestanddele bestaan.
Somer-tortillas met steak & slaai
Welkom in 2018! Mag dit ’n baie spesiale jaar met vele wonderlike etes aan jul tafel wees. Hier is ’n lekker somer-resep om die jaar mee af te skop. Dalk is julle nog met vakansie of het nog kans vir ’n rustige piekniek of kuier met familie en vriende voor die jaar begin spoed optel. Vir die nuwe jaar, kry Kosblik so ’n effense ander aanslag. Dit word nou In & Uit Kosblik genoem, so ons gaan oor nog meer resepte en idees gesels om jou en jou gesin aan te moedig en te help om ’n gesonde leefstyl maklik en opwindend te maak.
Worsies en bone met basiliekruid
Worsies en bone met basiliekruid Resep uit Onthoukos / Food from the heart Lewer 6 porsies ’n Vinnige manier om ’n klomp honger mae vol te kry. Bestanddele 500 g boerewors (sien wenke) 2 groot uie, gehalveer en in dun skyfies gesny 1 groot knoffelhuisie, gekneus 15 ml...