Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Sjokolademousse met jogurt

Sjokolademousse met jogurt

Dié maklike Sjokolademousse word met jogurt in plaas van room gemaak, wat steeds ’n heerlike romerige tekstuur verleen, maar minder ryk is. Jy hoef ook nie met eierwitte te sukkel wat eers styfgeklits en ingevou moet word nie. Die groot geheim? Goeie gehalte sjokolade en kakao vir ’n smullekker donkersjokolade-smaak.

read more
Ice cream & berry terrine

Ice cream & berry terrine

In summer, it’s always fabulous to have a dessert, but definitely not a warm one, even if it’s a baked version of some sort. I love to serve this frozen terrine, as it always looks so impressive. The combination of the vanilla cake, creamy ice cream, toasted macadamia nuts, berries and chocolate is popular with everyone.

read more
Gesonde peuselhappies vir kinders

Gesonde peuselhappies vir kinders

Mieliemeelmuffins, ’n knibbelhappie met appel, klapper en neute of dalk groentekebabs – dis alles peuselkos waarvan my kinders baie hou. As ek met lekker en gesonde peuselgoed hul eksamentyd so bietjie makliker kan maak, dan doen ek dit met liefde. ’n Mens voel mos dikwels lus vir iets om te eet as jy vir lang tye moet sit en swot. Die idees is natuurlik ook perfek vir die hele gesin se kosblikke en vir padkos.

read more
Chocolate & nut cake

Chocolate & nut cake

Treat family or friends to a lovely chocolate and nut cake. No one will expect the touch of cinnamon, and how well it combines with the buttery cake, chocolate pieces and nuts, until that first mouthful.
The recipe uses a lot of eggs in the batter, which gives the cake its richness, texture and flavour, and is a better option than too much butter and sugar. The cake also keeps well and doesn’t dry out easily.

read more
Sjokolade-brownies

Sjokolade-brownies

Sjokolade-brownies Lewer 8 – 10 porsies Ek het die resep oorspronklik vir The AMC Book ontwikkel en dit het omtrent al die rondte van Vader Cloete gedoen. Vir ’n teetafel of saam met koffie, sny ek dit in klein blokkies of driehoekies en sit dit sonder die sous voor....

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This