Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Marmerkoek met suurroom & bessies

Marmerkoek met suurroom & bessies

My basiese botterkoekresep is juis só ontwikkel, dat dit maklik met verskillende geure aangepas kan word. So, toe ek ’n marmerkoek wou bak, was dit die perfekte resep om mee te werk. En aangesien ek nie van baie versiersuiker op ’n koek hou nie, het ek besluit om ’n alternatief te kies. Die eindresultaat was ’n klam Marmerkoek met suurroom en bessies – só mooi om na te kyk en ’n smullekker bederf.

read more
Plaatkoekies met spek, bessies & jogurt

Plaatkoekies met spek, bessies & jogurt

Dié plaatkoekieresep het ek jare gelede ontwikkel en dit bly ’n staatmaker. Ek het dit al soveel keer gemaak en dit bly ’n lekker bederf. Die karringmelk in die resep maak die plaatkoekies ekstra veerlig en ek sit glad nie suiker in die beslag nie, want die suurlemoenskil en vanielje gee dit ’n heerlike geur. Wat is jou gunsteling om op ’n plaatkoekie te eet?

read more
Lemon, thyme & poppy seed cupcakes

Lemon, thyme & poppy seed cupcakes

Lemon and poppy seeds are a well-known combination, and these cupcakes add a zesty flair to any tea table or picnic basket. The fresh thyme gives a lovely botanical flavour to the cupcakes, making them a little more sophisticated. The ratio of lemon juice to icing sugar adds just enough acidity to the recipe to balance out the sweetness and rounds the cakes off beautifully.

read more
Basic homemade white bread

Basic homemade white bread

Warm, homemade bread with butter melting into it and a dollop of chunky apricot jam always bring back delightful memories. There is something comforting about freshly baked bread, which is difficult to describe.

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This