Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Tuisgemaakte muesli

Tuisgemaakte muesli

Tuisgemaakte muesli is ’n bonus om in jou kombuis te hê. Maak ’n groot hoeveelheid wat sommer vir ’n hele paar dae se ontbyte gereed kan wees. Met ’n tuisgemaakte weergawe weet jy ook wat daarin is en hoeveel suiker en olie gebruik word.

read more
Tomato & chorizo tart

Tomato & chorizo tart

The pastry is so easy and super delicious, make a double batch and freeze half for later. This tart has the perfect balance between flavours with sweet cherry tomatoes and aromatic chorizo sausage. It is a sure winner! Enjoy it as a light meal or as a savoury tart at teatime.

read more
Rooibos-malvapoeding & vla

Rooibos-malvapoeding & vla

Karringmelk vir ’n sagte tekstuur en Rooibostee vir ’n subtiele, maar interessante geur – dit maak dié resep spesiaal. Die tuisgemaakte Rooibosvla is heerlik – moenie die fyngerasperde suurlemoenskil uitlos nie, dis ’n verrassende geurelement. Die resep gebruik aansienlik minder suiker, maar jy gaan dit nie eers agterkom nie.

read more
Suurlemoen-grenadellapoeding

Suurlemoen-grenadellapoeding

Op ’n koue dag maak die poeding jou hart én maag warm. Die gebakte suurlemoenpoeding met sy soetsuursous onder in die bak is alombekend. My ma, Letteli Nel, het eendag besluit om grenadellapulp by die beslag te roer en wat ’n verrassing! Nou is dit ons ‘onthoukos’, want my kinders vra altyd dat ek die poeding so moet maak.

read more
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This