Recipes & blogs

Latest recipes

Aartappel-&-appelkoekies met kruie

Vir vandag se kosblik, is aartappel-en-appelkoekies met ’n lekker bolaag op die spyskaart. Dit kan as die bygereg vir ’n aandete gemaak word, maar is net so lekker as peuselhappie. Die kombinasie van aartappel en appel is baie interessant en beide bestanddele pas by origanum, so dis sommer ekstra geurig. Aartappel en appel word beide met die skil, grof gerasper en met ’n paar bestanddele gemeng en in dan in ’n pan gebraai. Vir ’n kosblik of as peuselhappie, is dit lekker met ’n maaskaas-bolaag. Jy kan kies of jy die maaskaas met tuna of kruie wil geur of dalk net tahini (sesamsaad-pasta) wil meng, om ’n vegetariese ete voor te sit.

read more

Indonesiese rysgereg

Soms is die kombinasie van bestanddele en geurmiddels net perfek en ’n pure smaaksensasie. Hierdie Indonesiese rysgereg is perfekte winterskos en dit het nie eers noodwendig vleis nodig om vullend en bevredigend te wees nie. Om lekker te eet, is ’n vreugde in die lewe en as jy boonop weet dat jy ’n voedsame ete kan voorsit, is dit eens so goed. Ons almal hou mos van die gevoel: ‘nou’t ek lekker geëet’.

read more

Contact me

021 531 0077

Brand ambassador for

Pin It on Pinterest

Share This