Recipes & blogs

Latest recipes

Hawermout met lekkertes bo-op

Wat is vir jou die lekkerste manier om hawermout vir ontbyt te eet? Dalk ken jy dit met melk en suiker, maar het jy al kaneel, piesang en ’n drupsel heuning probeer? Of selfs ’n handjievol gekapte amandels daarby. Daar is ’n lang lys vrugte en bessies om van te kies wat alles heerlik is op hawermout, van druiwe of perskes tot mango en papaja. Kombineer dit met neute of sade vir ekstra tekstuur of selfs tuisgemaakte muesli – die opsies is eindeloos. Dis soms juis die tekstuur van gaar hawermout wat baie mense afsit, so as jy dit met growwer bestanddele meng, is dit ’n geurige manier om hierdie gesonde bestanddeel as ontbyt te geniet.

read more

Tunakoekies

’n Viskoekie is beslis nie ’n nuwe idee nie, maar het jy dit al met tuna gemaak? Dis ’n heerlike alternatief en ’n maklike manier om iets anders vir jou kosblik-agenda te hê. In plaas van sardyne in tamatiesous, word die tuna met ’n bietjie mayonnaise, blatjang, suurlemoensap en vars kruie gegeur. Die viskoekies word in ’n klein bietjie olie oor matige hitte in ’n pan gebraai, so wees versigtig dat dit nie te olierig word nie. Dis ’n heerlike sagte tunakoekie en word warm of teen kamertemperatuur ewe veel geniet deur almal – dus ideaal vir ’n aandete of kosblik.

read more

Somer-tortillas met steak & slaai

Welkom in 2018! Mag dit ’n baie spesiale jaar met vele wonderlike etes aan jul tafel wees. Hier is ’n lekker somer-resep om die jaar mee af te skop. Dalk is julle nog met vakansie of het nog kans vir ’n rustige piekniek of kuier met familie en vriende voor die jaar begin spoed optel. Vir die nuwe jaar, kry Kosblik so ’n effense ander aanslag. Dit word nou In & Uit Kosblik genoem, so ons gaan oor nog meer resepte en idees gesels om jou en jou gesin aan te moedig en te help om ’n gesonde leefstyl maklik en opwindend te maak.

read more

Contact me

021 531 0077

Brand ambassador for

Pin It on Pinterest

Share This