Light meals

Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gourmet oop-broodjies met twee vulsels

Interessante brood met vars bolaag- of vulselbestanddele, wat mekaar se geure aanvul, is genoeg om ’n gewone toebroodjie in ’n gourmet-broodjie te omskep. Brood hoef lankal nie meer net kaas en tamatie of kaas en konfyt as smeersel te kry nie. Deesdae kan jy regtig kreatief raak met dit wat ’n toebroodjie-ete gaan word. Oop-broodjies is ewe gewild en lyk pragtig.

read more

Geroosterde broccoli-&-blomkoolslaai

Blomkool en broccoli het in die laaste paar jaar vinnig op die groente-gewildheidsleer geklim. Die twee groentes is lankal nie meer net vir ’n kaassous beskore nie en deesdae kry jy baie interessante maniere om dit voor te sit. Hierdie is beslis in my kombuis ’n gunsteling. Dis so maklik om te maak en as jy nog nie voorheen geroosterde blomkool en broccoli geproe het nie, moet jy dit beslis probeer.

read more

Bone-falafels

Variasies op die tema – dis waaroor vandag se smullekker kosblik gaan.
Wie gaan kla oor ’n maklike resep wat lekker is en waarvan jou gesin hou? As jy boonop met min moeite ’n paar veranderinge kan maak om ander bestanddele ook deel van jul etes te maak, is dit mos ’n bonus.

read more

Een-eier omelet

Leef gesond: vir party mense is dit net eenvoudig ’n makliker ding om reg te kry as vir ander. Dalk is dit te danke aan die manier waarop jy groot geword het en hoe julle by die huis geëet het. Soms is mense net so gedissiplineerd, dat hulle kan hou by die besluit om gesonder te leef. Vir ander was daar dalk ’n spesifieke rede wat hul net laat besluit: ‘dis tyd om gesonder te leef en eet’ of dalk het jou dokter jou aangespreek en nou is dit jou nuwe manier van doen.

read more

Brown rice & lentils with lemon

Spring is such an exciting season with all the signs of new life, green leaves and blossoming flowers. The same is true for the range of veggies and herbs that becomes available during these months. I always feel inspired to use them as often as possible. It’s also a time when many of us start to put warm soups and stews on the back burner and rather opt for lighter, fresher meals.

read more

Roasted butternut and cauliflower

Roasted butternut and cauliflower Recipe from Westfalia Fruit Recipe Booklet Serves 4 – 6 Ingredients 45 ml (3 tbsp) Westfalia Lemon-Flavoured Avocado Oil 10 ml (2 tsp) cumin seeds 2 cinnamon sticks, broken into pieces 45 ml (3 tbsp) Rooibos tea salt and pepper to...

read more

Pin It on Pinterest

Share This