Light meals

Subscribe for more recipes

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Juicy chicken fillets

By following a few basic cooking principles when preparing chicken fillets, you never need to have a dry, tasteless chicken fillet on your plate (or battle to swallow it). I often hear that people don’t enjoy chicken fillets, as they complain that it’s too dry. When frying it for a short time over the correct temperature, you can have a different experience. Use a pan with a wide, solid base that can retain the heat well and start over a medium temperature – AMC Cookware is perfect for this.

read more

Hoenderslaai met gemarineerde sampioene

Daar is eindelose resepte vir ’n hoenderslaai en die moontlikhede vir geurkombinasies strek wyd en vêr, maar ’n eenvoudige kombinasie van treffende bestanddele bly altyd ’n wenner. Vir hierdie resep het ek bruinsampioene eers in ’n pan gesoteer en daarna in ’n mengsel van olie, balsamiese asyn, korrelmosterd en kruie gemarineer. Sappige stukkies hoender word dan met groenboontjies, ’n paar slaaiblare, ’n opwindende kaas en die sampioene op ’n bord gepak. Die marinade is sommer ook die slaaisous en die slaai is ’n perfekte maaltyd vir die tyd van die jaar.

read more

Pin It on Pinterest

Share This