Light meals

Subscribe to Posts

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Pan-omelet met mielies & ertjies

Eiers is beslis nie net vir ontbyt bedoel nie. Ja, mens gebruik dit ook gereeld in gebakte produkte of in iets waar bestanddele saamgebind moet word, maar moenie buite rekening laat hoe lekker iets soos ’n omelet vir middagete of ’n ligte aandete kan wees nie. Wat vir my so lekker daarvan is, is die wye verskeidenheid van bestanddele wat by eiers pas. Van kruie en verskillende soorte kaas, tot groente soos sampioene, ertjies, murgpampoentjies, uie, sprietuie en selfs spinasie, om maar net ’n paar te noem.

read more

Crushed avocado & ricotta breakfast

Crushed avocado & ricotta breakfast Recipe developed for Westfalia Fruit Serves 4 Ingredients 250 g ricotta 20 ml (4 tsp) Westfalia Lemon- or Chilli-Flavoured Avocado Oil salt and pepper to taste 2 avocados, lightly crushed with a fork 4 English muffins or...

read more

Pin It on Pinterest

Share This